Til minde om Daniel Gosvig som kom med ideen til opførelsen af
Borris Landbrugsskoles Pulling Arena

Det hele startede for mange år siden, da Flemming Rasmussen (medarbejder hos Benno Gosvig) tog den dengang 9-10-årige Daniel Gosvig med til traktortræk. En interesse blev vakt.

Daniel har altid gået og arbejdet med noget  - først var det krudt og siden blev det motorer og gearkasser. Fordelen var, at værktøj og reservedele var lige ved hånden på fars maskinstation.

Den første traktor var samlet, og Daniel drog af sted til sit første traktortræk som 16-årig, og fik på den måde hele familien Gosvig engageret. Det var hygge, spænding og fællesskab på en gang, når vi tog af sted, og Daniel tog mange fine pokaler med hjem i 2010.

Daniel begyndte at spekulere på, at der skulle arrangeres indendørs traktortræk, som de gør i Holland, så man ikke var så afhængig af vejret. Han fik sin far inddraget i planerne, og på den måde kan der i fremtiden afholdes indendørs traktortræk i Danmark på Borris Pulling Arena.

Desværre nåede Daniel aldrig at opleve dette, men vi vil gøre vores til, at han vil blive husket for de flotte præstationer han opnåede til trods for sin unge alder og ikke mindst for de gode ambitioner og drømme han gik med. Det planlagte påsketræk bliver gennemført, dog udendørs. Men hallen vil blive opført over banen, så snart byggetilladelsen er i hus.

Vi vil gerne herigennem takke for de mange bidrag til færdiggørelsen af Daniels traktor. Pengene skal også gå til et mindested/ en mindevæg, som skal opføres til ære for Daniel ved Borris Pulling Arena på Borris gl. Landbrugsskole.

Ære være Daniel's Minde.

Se nogle af Daniel's træk her

2012 blev det år hvor vi fik Daniels traktor samlet.

Familien Gosvig og Daniels kammerater, har brugt mange onsdage aftener og weekender på at føre Daniels spændende ideer ud i livet.

Fiat 160/90 klar til første træk, PÅSKETRÆKKET. Det var med tilbageholdt åndedræt, at se den komme på banen igen.
Den gik hele vejen, og blev vinder i sin klasse, til stor jubel fra publikum, og stort lettelse for hele holdet bag.

Nu blev næste mål så DM 2012. Der blev kørt rigtig mange stævner, og justeret meget denne sommer.

I september var vi klar til DM i Odense, hvor den fik en 2 plads.

Tak til alle der har støttet op om Daniels traktor.Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend